info@rlconsultants.nl 0183 307 173
Diensten

Diensten

R&L Consultants biedt, al naar gelang de wensen van de opdrachtgever, dienstverlening op verschillende niveaus. Of het nu gaat om het maken van een eenvoudig ontwerp, het opstellen van een bestek of het begeleiden in de uitvoering, of het nu gaat om een groot of een klein project, wij zetten ons voor de volle 100% in om uw project tot stand te brengen.

U kunt onze specialisten en/of team inzetten tegen een vast van te voren overeengekomen bedrag en planning, op basis van regie of op basis van detachering.

Vanaf de initiatieffase van een project tot en met de uiteindelijke realisatie is R&L Consultants een betrouwbare partner. Wij staan garant voor een efficiënte en vlotte totstandkoming, begeleiding en afwikkeling van uw projecten. Door korte lijnen te hanteren met de opdrachtgever kunnen we snel reageren op nieuwe ontwikkelingen.

Alle producten van R&L Consultants voldoen aan een hoge kwaliteitsnorm. Deze kwaliteit wordt onder andere bepaald door opleiding, gedegen vakkundigheid en een brede werkervaring. Daarnaast werken wij met interne kwaliteitsdocumenten.